Kalkpreventie

De Watts OneFlowis geschikt voor elk huishouden.

OneFlow gebruikt een innovatieve technologie (Template Assisted Crystallization, TAC) die de kwaliteit van het leidingwater verbetert door de kalk te neutraliseren.
De technologie trekt calcium- en magnesiummineralen in hard water aan en zet deze om in microscopische kristallen. Deze zachte inerte kristallen spoelen gewoon met het water mee. Ze zetten zich niet vast op het oppervlak.
Kalkaanslag is dus uitgesloten en leidingen, verwarmingselementen, kranen … blijven kalkvrij. Bovendien blijven alle noodzakelijke stoffen zoals calcium, potassium en magnesium in het water aanwezig zonder dat er zout aan toegevoegd wordt (zoals bij waterverzachters). Het water blijft zuiver, gezond en smakelijk!Voordelen;
OneFlow is het beste alternatief voor traditionele waterverzachters. Het biedt zowel in particuliere woningen als in commerciële gebouwen (horeca, sportclubs, zwembaden, campings …) heel wat voordelen.

Adey ScaleReducer veranderd de monuculen van het aanwezige kalk in het leidingwater. Door deze verandering van de structuur van het monucuul zal er 60% minder kalkaanslag plaatsvinden. Uw apperatuur zoals wasmachine, vaatwasser zullen langer meegaan. In uw badkamer zult u ook minder kalkafzetting ervaren!

 

  • Antikalk ionisator
    Antikalk ionisator
    € 174,95
  • OneFlow anti-kalksysteem
    OneFlow anti-kalksysteem
    € 449,50 € 387,25
© 2020 - 2021 Vloerverwarming Kwaliteit Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel