Over ons

Over Vloerverwarmingkwaliteit.nl

Het bieden van een superieure service en het leveren van topproducten is binnen onze bedrijfscultuur prioriteit nummer 1. Bij ons bent u degene die centraal staat. U bent namelijk degene die ons bestaansrecht geeft. Daarom is onze gespecialiseerde klantenservice ten allen tijde bereid en bekwaam u te voorzien van het juiste advies en het juiste product tegen een scherpe prijs.


Kwaliteit

Een tevreden klant begint volgens ons bij het leveren van producten van topkwaliteit. Daarom verkopen wij alleen vloerverwarming verdelers, onderdelen en overige producten van topkwaliteit, afkomstig van de wereldmarktleiders in onze branche. Een product zal enkel in onze webwinkel worden geplaatst als wij 100% zijn overtuigd van de kwaliteit van het artikel.


Service

Om ervoor te zorgen dat u de juiste vloerverwarming verdelers, onderdelen besteld, hebben wij stappenplannen op onze website geplaatst. Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen. U kunt van ons verwachten dat wij e-mail altijd binnen 24 uur beantwoorden. Wij streven er naar om u binnen enkele uren van antwoord te voorzien. Ons vriendelijke serviceteam staat elke dag tussen 08.00 en 22.00 voor u klaar om antwoorden per telefoon te beantwoorden.

Wij zijn ons als geen ander bewust van het belang van een snelle levering. Bestellingen die voor 16.30 worden geplaatst zullen, mits voorradig, dezelfde dag worden verzonden.

© 2020 - 2024 Vloerverwarming Kwaliteit Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Door omstandigehden is de webwinkel tijdelijk niet beschikbaar.