Verzend- en Retourbeleid

Verzendinformatie

Voor de verzending van uw pakket maken wij gebruik van PostNL. Als uw bestelling voor 16.30 is geplaatst zal deze in de meeste gevallen de volgende dag worden bezorgd. Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet voorradig is, als de levertijd langer dan 2 werkdagen zal zijn wordt er altijd contact met u opgenomen.

Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen die corresponderen met de besteldagen. 

Besteldag (voor 16.30)

Bezorgdag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

 

Zodra het verzendlabel van uw pakket is aangemaakt c.q. is verzonden, zult u een e-mail krijgen met daarin de ‘Track & Trace’ code van uw pakket. Via de PostNL website kunt u uw pakket volgen en kijken wanneer deze bezorgd zal worden.


Retourinformatie

Mocht u uw producten willen retourneren of omruilen, dat kan! Zodra u contact met ons opneemt zullen wij u voorzien van een retourlink. Hiermee kunt u een verzendetiket afrekenen en uitprinten. U betaald hiervoor geen €6.95 zoals bij het postkantoor, maar €5.95. Zodra u heeft afgerekend kunt u het label afdrukken en op het pakket plakken. Wij sturen u vervolgens kosteloos het juiste product toe.

Neem voor u een product retour zendt altijd even contact op met onze klantenservice.

U kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden annuleren. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Indien u een niet passend product heeft besteld en deze wilt omruilen kan dit ten aller tijde, ook als de wettelijke 14 dagen verstreken zijn, omruilen. Mocht u het product niet willen omruilen maar enkel retourneren, dan zullen wij binnen 14 dagen het totaalbedrag van de bestelling, inclusief verzendkosten, op uw rekening terugstorten. De kosten die u maakt bij het terugsturen van het product zijn wel voor uw rekening.

© 2020 - 2024 Vloerverwarming Kwaliteit Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Door omstandigehden is de webwinkel tijdelijk niet beschikbaar.