Composiet LTV inregelventielen/flowmeters 3 groeps

Artikelnummer: 022063
Artikel 3 van 15

 

Het model composiet LTV is ontworpen voor verwarming met lage bron temperaturen, door middel van een inregelventiel kan retourwater gecontroleerd worden bijgemengd. Door het sluiten van het inregelventiel wordt drukverschil gecreëerd en wordt de verdeler hydraulisch actief. Deze unit is geschikt voor verwarmen of koelen zonder condensvorming. Standaard wordt deze unit geassembleerd met onder andere thermostatisch voorbereide ventielen instelbaar/afsluitbaar, flowmeters afsluitbaar/instelbaar 0-300 l/h.

De composiet verdeler is niet onderhevig aan corrosie of roest. Dit is met name een groot voordeel bij het vervangen van verdelers op een niet-diffuus-dichte installatie (zwarte slangen). Stalen verdelers kunnen al binnen 2 of drie jaar door roesten. De composiet verdeler is hier totaal niet gevoelig voor.

De verdelers hebben isolerende luchtkamers rondom. Dit betekend een reductie van de oppervlakte temperatuur tot 70%. Bijna alle warmte blijft dus in de verdeler en dus in het water. Bijkomend voordeel is dat de unit bijna geen stralingswarmte afgeeft waardoor deze ook in ruimtes kan worden geplaatst waar de temperatuur niet hoog mag oplopen.

© 2020 - 2024 Vloerverwarming Kwaliteit Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Door omstandigehden is de webwinkel tijdelijk niet beschikbaar.